Ιωσηφίδου Αναστασία

Φιλόλογος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Γιαννιτσά, όπου διαμένω μέχρι και σήμερα.
Εισήλθα στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και αποφοίτησα με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία.
Επέλεξα να σπουδάσω Φιλολογία έχοντας αγάπη για την ελληνική και λατινική γλώσσα και γραμματεία. Από τη φοίτηση μου στη σχολή μού γεννήθηκε το ενδιαφέρον για το χώρο της εκπαίδευσης. Για τον λόγο αυτό παραδίδω μαθήματα σε μαθητές Λυκείου στο « Θεωρία + Πράξη», όπου το οικείο και φιλικό περιβάλλον εγγυάται την κατάλληλη γνωστική και ψυχολογική προετοιμασία των μαθητών. Επιθυμώ να εργάζομαι με παιδιά, θέλοντας μέσα από τον εντοπισμό των ενδεχόμενων αδυναμιών και δυσκολιών στην αφομοίωση των παρεχόμενων γνώσεων, να συμβάλλω στη βελτίωση και την εξέλιξη τους, τόσο σε μαθησιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Για τον λόγο αυτό ενδιαφέρομαι για τη συνεχή μου επιμόρφωση στον τομέα της διδασκαλίας φιλολογικών μαθημάτων.
Τον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να τον αφιερώνω σε αγαπημένα μου πρόσωπα, στη γυμναστική και στα ταξίδια. Εmail: anastasia.io@hotmail.com