Το Θ+Π γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το καλοκαίρι του 1993 στη συμβολή των οδών Βενιζέλου & Νικηφόρου. Η ιδέα μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα χώρο δουλειάς στον οποίο ο μαθητής να έχει υψηλής ποιότητας παροχές σε τμήματα μικρά, κλειστά, ομοιογενή και ανταγωνιστικά. Η προσπάθειά μας αυτή βρήκε ζεστή και μαζική ανταπόκριση από τους μαθητές της περιοχής μας και έτσι την άνοιξη του 1995 μετακομίσαμε σε ένα μεγαλύτερο διώροφο διδακτήριο, στην οδό Πλαστήρα 43 όπου βρισκόμαστε μέχρι και σήμερα.

Στο Θ+Π παρέχουμε από το 1993 ένα καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης με βασικό άξονα τον κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Το Θ+Π καθιέρωσε πρώτο, στην ιδιωτική εκπαίδευση της ευρύτερης περιοχής της πόλης μας, καινοτομίες που υιοθετήθηκαν και ενσωματώθηκαν πολύ αργότερα στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, αποτελούσαν και αποτελούν και σήμερα βασικές προτεραιότητές μας:

Κλειστά ομοιογενή τμήματα έως 5 ατόμων.

Μάθημα στο τραπέζι.

Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό υλικό γραμμένο σε υπολογιστή και όχι σκόρπιες χειρόγραφες φωτοτυπίες.

Προσομοίωση εξετάσεων με 15ημερα επαναληπτικά διαγωνίσματα προσαρμοσμένα στις αναλυτικές οδηγίες, στα πρότυπα των πανελληνίων εξετάσεων για όλες τις τάξεις του λυκείου.

Καθηγητές άρτια καταρτισμένοι με αποκλειστικό επάγγελμά τους την εκπαίδευση στον ιδιωτικό τομέα.

Τακτική ανά 1,5 μήνα ενημέρωση των γονέων για την πορεία του παιδιού τους.

Το Θ+Π βασίζεται μέχρι και σήμερα και συνεχίζει να το κάνει, στο προσωπικό ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Οι στόχοι και τα όνειρα κάθε μαθητή, είναι και δικά μας όνειρα. Από τους χιλιάδες μαθητές μας, που συνωστίζονται στις λίστες επιτυχόντων στα πανεπιστήμια,  όλα αυτά τα χρόνια, οι περισσότεροι είναι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες. Όλοι εμείς οι καθηγητές τους στο Θ+Π χαιρόμαστε και καμαρώνουμε γι’ αυτούς. Η ζεστή χειραψία στο τέλος, το χαμόγελο τη στιγμή της επιτυχίας, η χαρά των δικών τους ανθρώπων για την δικαίωση της επιλογής τους να εμπιστευτούν τα παιδιά τους σε μας, μας δίνουν κάθε χρόνο τη δύναμη και την ενέργεια να συνεχίσουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Το Θ+Π δεν «στέκεται» τυχαία όλα αυτά τα χρόνια σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά. Κάποιος λόγος, λοιπόν, υπάρχει. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσουμε την επιλογή σας.